Werkwijze

Bij www.deschoorsteenkapspecialist.nl houden wij er van om snel, daadkrachtig en efficiënt te werken. Daarom kunt u bij ons rekenen op duidelijke communicatie van het begin tot het eind. 

Voorbereiding

Als u het traject volledig wilt laten verzorgen kan dit bij ons, één van onze specialisten komt de schoorsteen opmeten, zo heeft u de zekerheid over de juiste maatvoering van de schoorsteenkap.

Natuurlijk is het voor u ook mogelijk om dit zelf op te meten. Nadat u de juiste maten van de schoorsteen heeft bepaald kunt u doormiddel van onze configurator uw eigen kap helemaal zelf samenstellen. U begint met het model, de kleur/structuur en de afmeting van de schoorsteen. 

Vervolgens kunt u zes verschillende (standaard)kappen kiezen. Ook kan u de keuze maken om de te voorzien van een kantelconstructie en RVS gaas.

Bij de volgende stap kunt u een ornament of windwijzer toevoegen aan de kap (dit is niet mogelijk bij de vlakke en gebogen kap). Heeft u de kap helemaal naar wens samengesteld, dan kunt u op de laatste pagina uw email adres invoeren om de offerte inclusief de door u gemaakte tekening direct toegestuurd te krijgen, zodat u deze nog eens op uw gemak kunt bekijken.

Productie

De schoorsteenkap wordt voor u op maat gemaakt van roest vrij staal, daarna wordt deze gepoedercoat voor een lange levensduur. Uw kap kan verzonden of opgehaald worden, maar u kunt ook kiezen voor onze montage service, zo bent u zeker van een monteur met ervaring in het plaatsen van schoorsteenkappen.

Levertijd

De standaard levertijd van onze schoorsteenkappen bedraagt ca. 10 werkdagen.

I.V.M. onze aanstaande verhuizing en de vakantie kan de levertijd oplopen.

Duurt dit voor u te lang doordat u bijvoorbeeld tijdelijk een steiger bij uw huis heeft staan, dan kunt u ook kiezen voor een spoedaanvraag. De kosten hiervan zijn € 96.80 per kap. Een spoed aanvraag houd in dat de kap met 3 werkdagen klaar is en gereed voor verzending, afhalen en montage is ook mogelijk. (montage wordt afgesproken als de kap klaar staat).