Werkwijze

Bij www.deschoorsteenkapspecialist.nl houden wij er van om snel, daadkrachtig en efficiënt te werken. Daarom kunt u bij ons rekenen op duidelijke communicatie van het begin tot het eind. 

Voorbereiding

Als u het traject volledig wilt laten verzorgen kan dit bij ons. Eén van onze specialisten komt de schoorsteen opmeten, zo heeft u de zekerheid over de juiste maatvoering van de schoorsteenkap. Hier is een wel een meerprijs aan verbonden.

Natuurlijk is het voor u ook mogelijk om dit zelf op te meten. Nadat u de juiste maten van de schoorsteen heeft bepaald kunt u doormiddel van onze configurator uw eigen schoorsteenkap helemaal zelf samenstellen. U begint met het model, de kleur/structuur en de afmeting van de schoorsteen. 

Vervolgens kunt u zes verschillende (standaard)modellen schoorsteenkappen kiezen. Ook kan u de keuze maken om de te voorzien van een kantelconstructie en RVS gaas.

Bij de volgende stap kunt u een ornament of windwijzer toevoegen aan de schoorsteenkap (dit is niet mogelijk bij de vlakke en gebogen kap). Heeft u de schoorsteenkap helemaal naar wens samengesteld, dan kunt u op de laatste pagina uw email adres invoeren om de offerte inclusief de door u gemaakte tekening direct toegestuurd te krijgen, zodat u deze nog eens op uw gemak kunt bekijken.

Productie

De schoorsteenkap wordt voor u op maat gemaakt van roest vrij staal, daarna wordt deze gepoedercoat voor een lange levensduur. Uw schoorsteenkap kan verzonden of opgehaald worden, maar u kunt ook kiezen voor onze montage service, zo bent u zeker van een monteur met ervaring in het plaatsen van schoorsteenkappen.

Levertijd

De standaard levertijd van onze schoorsteenkappen bedraagt 2-3 weken.

Duurt dit voor u te lang doordat u bijvoorbeeld tijdelijk een steiger bij uw huis heeft staan, dan kunt u ook kiezen voor een spoedaanvraag. De kosten hiervan zijn € 133,10 per schoorsteenkap. Een spoedaanvraag houd in dat de schoorsteenkap met 5 werkdagen klaar is en gereed voor verzending, afhalen. De montage in de spoedoptie kunnen wij niet garanderen.